Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

"Єдине вікно" на митниці очами запорізьких медійників

Електронні сервіси, які прискорюють митні формальності, та повсякденна робота митників сфокусувалися в об'єктивах запорізьких журналістів. Для них була проведена екскурсія в одному з найбільших митних постів м. Запоріжжя.
З діяльністю митного органу познайомив журналістів начальник митного посту "Запоріжжя-центральний" Олександр Бєлінський.
Представники ЗМІ поспілкувалися з керівництвом та спеціалістами митниці, дізналися про роботу підрозділів, які здійснюють митне оформлення зовнішньоекономічних операцій, зокрема, постачання продукції, товарів для виробництва.
Особлива увага була зосереджена на електронних сервісах. Представники митниці підкреслили, що робота системи "єдиного вікна" дозволяє в он-лайн режимі здійснювати усі види державного контролю під час експортних та імпортних операцій.
Запорізькі товаровиробники, які постачають свою продукцію на міжнародні ринки, віддають перевагу зручному сервісу – у Запорізькій області сьогодні 89 відсотків митного оформлення відбувається із застосуванням принципу "єдиного вікна", що втричі перевищує показники минулого року.
Під час екскурсії журналісти також побували у митному терміналі, де побачили процес прибуття вантажів автотранспортом для подальших митних процедур та проходження екологічного, фітосанітарного контролю.

Переглядів: 294

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]