Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Керівників підприємств трьох районів області попередили про відповідальність за порушення умов оплати праці

УВасилівській райдержадміністрації відбулося виїзне засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості з зарплати та соцвиплат, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці та легалізації заробітної плати.
Захід відбувся за участю представників органів обласної та районної влади, керівників Василівського та Енергодарського управлінь фіскальної служби Запорізької області.
На засідання були запрошені керівники підприємств м. Енергодар, Василівського, Кам'янсько-Дніпровського та Михайлівського районів, які у своїй діяльності допускають нарахування заробітної плати у розмірах менше мінімальної.
Як повідомила начальник Василівського управління ГУ ДФС у Запорізькій області Наталія Солов'янова, учасники комісії розглянули роботу суб'єктів господарювання, де наявні ознаки мінімізації витрат на виплату зарплати та попередили про відповідальність за порушення умов оплати праці.
Під час заходу було зауважено, що всі суб'єкти господарювання регіону повинні дотримуватися вимог трудового і податкового законодавства.

Переглядів: 228

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]