Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Запорізькі митники зупинили контрабанду бурштину до Великобританії

До Запорізької митниці ДФС від одного із підприємств регіону для митного оформлення в режимі експорт надійшла електронна митна декларація. В документі був указаний товар – паливні гранули (пелети) пресовані, гранульовані, циліндричної форми різного розміру з тирси хвойних порід дерева, упаковані в мішки з пластикової тканини на дерев’яних піддонах, без зазначення виробника. Цей товар мав прямувати до Великобританії.
Як повідомив начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев, з метою відпрацювання всіх ризиків було вирішено провести митний огляд продукції, за результатами якого було виявлено партію бурштину.
Підприємство вчинило дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів та способів, що утруднюють виявлення таких товарів. За цим фактом працівники митниці склали протокол про порушення митних правил за ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Санкція цієї статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товарів з їх конфіскацією.
Товар вилучено, його вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду.

 

Переглядів: 246

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]