Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Керівники Запорізької митниці з робочим візитом відвідали Запорізьку атомну електростанцію

Відбулася робоча зустріч керівництва Запорізької митниці ДФС з генеральним директором ВП "Запорізька АЕС" Олександром Остаповцем. Під час заходу начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев наголосив, що Запорізька атомна електростанція – це одне з провідних підприємств регіону, яке активно здійснює зовнішньоекономічну діяльність, тому невід'ємною частиною їх роботи залишається співпраця з митницею.
Було відзначено, що порівняно з минулим роком Запорізька АЕС на 36 відсотків або майже на 230 мільйонів гривень збільшила надходження митних платежів.
Крім того, підприємство атомної енергетики має одні з кращих показників роботи при митному оформленні, володіє сучасними об’єктами митної інфраструктури, такі як склад тимчасового зберігання та місце доставки. Це значно сприяє здійсненню зовнішньо-економічної діяльності. Середній час митного оформлення декларації є нижчим від загального, показник застосування принципу "єдиного вікна" перевищує 90 відсотків, митні декларації майже стовідсотково оформлюються з використанням сучасних інформаційних технологій.
Під час зустрічі учасники ознайомились з особливостями технологічних процесів, дізналися про перспективні плани та обговорили питання митного оформлення експортно-імпортних операцій.

Переглядів: 197

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]