Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

Керівництво фіскальної служби регіону долучилося до роботи чергової сесії Запорізької обласної ради

У Запоріжжі відбулося пленарне засідання двадцять четвертої сесії обласної ради. У її роботі взяв участь заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Олег Матвійчук.
Згідно з регламентом депутати обговорювали бюджетні питання, зокрема перерозподіл дохідної частини обласного бюджету. З початку року до місцевих бюджетів Запорізької області надійшло 5 мільярдів 913 мільйонів гривень податків і зборів. За даними Департаменту фінансів облради дохідна частина обласного бюджету перевиконана на 84,7 мільйона гривень. Депутати розглянули напрямки, за якими планується спрямувати бюджетні кошти. Фінансування має бути направлено на соціальні, інфраструктурні проекти та охорону здоров'я.
У ході засідання голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль зупинився на питанні розвитку автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення. Він наголосив, що майже половина коштів на фінансування ремонту дорожнього покриття надійшло від проведення митного експерименту – 413 мільйонів гривень. Очільник регіону подякував запорізьким підприємствам за сумлінну сплату податків та митних платежів, адже тільки завдяки спільній роботі бізнесу та органів влади відбуватиметься розвиток регіону та мешканці області зможуть відчути поліпшення якості автодоріг.

Переглядів: 182

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]