Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Керівництво фіскальної служби області взяло участь у засіданні Ради регіонального розвитку

Перші підсумки децентралізації, можливості, здобутки та перспективи Запорізького регіону – такими стали основні теми засідання Ради регіонального розвитку, яке сьогодні пройшло у Запоріжжі під головуванням очільника облдержадміністрації Костянтина Бриля.
У роботі засідання взяли участь керівники Запорізької обласної ради, народні депутати України, очільники територіальних органів влади та місцевого самоврядування, представники бізнесу і громадськості. Позицію фіскальної служби регіону представляли начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев та перший заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Віталій Малий.
Відкриваючи захід, голова облдержадміністрації Костянтин Бриль підбив підсумки децентралізації, наголосивши, що завдяки цим процесам території отримали реальні резерви для розвитку, формування і виконання стратегічних програм. Губернатор підкреслив, що за останній час суттєво зросли доходи бюджетів усіх рівнів, що дозволяє реалізовувати проекти, відбудовувати інфраструктуру. Окремо він відзначив результати роботи Запорізької митниці ДФС, зазначивши, що додаткові суми від перевиконання плану з надходжень митних платежів дозволяють у повному обсязі проводити ремонтні роботи на автомобільних дорогах державного значення.
Під час засідання були визначені основні вектори спільної роботи усіх державних структур області, місцевих органів влади, об'єднаних територіальних громад, зокрема, було акцентовано увагу на необхідності консолідації зусиль для вирішення найбільш гострих проблем регіону та подальшого розвитку.

Переглядів: 206

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]