Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

Профспілка запорізької фіскальної служби визначила пріоритети подальшої діяльності

Під час звітно-виборної конференції Запорізька обласна організація профспілки працівників територіальних органів ДФС у Запорізькій області підбила підсумки п'ятирічної роботи, переобрала правління та визначила подальші вектори роботи.
У заході взяли участь заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Руслан Рачинський, керівництво та члени Обласної Ради профспілки, а також первинних організацій.
Як повідомила у звітній доповіді голова профспілкової організації Олена Бекіш, сьогодні обласна організація представляє інтереси 853 співробітників фіскальної служби та колишніх працівників податкової служби. Вона відзначила, що на всіх етапах своєї діяльності профспілка приділяє увагу питанням соціально-економічного захисту своїх членів, зокрема, в період реформування органів ДФС.
Також були порушені питання підтримки членів трудового колективу, проведення оздоровчих заходів, забезпечення медичного обслуговування, відпочинку та дозвілля. Лише за останній час для працівників служби та їхніх родин було організовано 14 екскурсій – підкорення гори Говерла, відвідування озера Синевир, національних парків "Софіївка", "Межигір'я", "Деренівська купель", водяного шоу фонтанів у Вінниці та багато інших вражаючих місць нашої країни.
Після обговорення питань конференції за результатами голосування Олену Бекіш було переобрано головою Обласної Ради профспілки.
Учасники також визначили, що серед пріоритетних напрямів діяльності організації залишатиметься відстоювання інтересів членів колективу, турбота про стан їхнього здоров'я та соціальний захист.

Переглядів: 186

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]