Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Рада ветеранів податкової служби Запорізької області підбила підсумки та визначила пріоритети діяльності

Відбулися звітно-виборні збори місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації "Асоціація ветеранів державної податкової служби України" в Запорізькій області. У заході взяли участь керівництво та члени Ради ветеранів, а також заступник начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Олег Матвійчук та начальник відділу комунікацій Людмила Савченко.
Як повідомила голова запорізької Ради ветеранів Валентина Бойко, основна мета організації, яка нині об'єднує більш ніж 500 пенсіонерів та працівників податкових органів Запорізької області полягає у захисті законних прав, соціальних, економічних та інших інтересів її членів.
За кілька останніх років зусилля осередку ветеранів Асоціації були спрямовані на надання всебічної допомоги, організацію оздоровчих та культурних заходів, зокрема, колишні працівники служби мали можливість подорожувати по різних куточках Запорізького краю та інших регіонах України.
Під час зборів учасники підбили підсумки роботи, переобрали керівництво Ради, а також визначили пріоритети подальшої діяльності.

Переглядів: 184

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]