Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

За підозрою у постачанні контрафакту запорізькі митники понад 130 разів призупиняли митне оформлення товарів

У січні-листопаді 2018 року під час митного оформлення товарів, внесених до митного реєстру об'єктів права інтелектуальної власності, запорізькі митники 133 рази призупиняли процедури для запобігання поставок контрафактної продукції.
Митне оформлення продукції було завершено після отримання листів від осіб, уповноважених представляти інтереси власників прав на знаки для товарів і послуг та промислових зразків.
Найчастіше серед товарів, які потенційно можуть містити об’єкти права інтелектуальної власності, це: предмети одягу відомих світових брендів, сільськогосподарська техніка та запасні частини для неї, підшипники різних видів, запасні частини до автомобілів, електродвигуни асинхронні, з'єднувачі та контактні елементи для проводів і кабелів, проводи електричні, полімерні матеріали, пластмаси та вироби з них, цифрова техніка, рукавички, клапани, двигуни до автомобілів та транспортні засоби.
З метою сприяння захисту прав інтелектуальної власності та запобігання потраплянню контрафактних товарів фахівці митниці щоденно перевіряють бази даних митних декларацій за допомогою програмно-інформаційного комплексу "Інспектор".
Крім того, з початку року до митного реєстру об'єктів права інтелектуальної власності додано 318 нових позицій.

 

Переглядів: 166

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]