Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Працівників спецпідрозділу податкової міліції Запорізької області нагороджено відзнаками Президента України

У Державній фіскальній службі в режимі відеоселектору відбулася урочиста нарада з нагоди четвертої річниці утворення спецпідрозділу ДФС з оперативного забезпечення зони проведення АТО та операції Об'єднаних сил. Захід пройшов за участі заступника Міністра фінансів України Сергія Верланова, виконуючого обов'язки Голови Державної фіскальної служби України Олександра Власова, Першого заступника Голови ДФС України Сергія Білана, керівництва ДФС, Територіальних органів ДФС та підрозділів податкової міліції в регіонах.
Учасники наради відзначили вагомий внесок оперативних співробітників ДФС в економічну безпеку східних областей України. За чотирирічну діяльність спецпідрозділу відбулося 13 ротацій, під час яких на добровільних засадах несли службу 1148 працівників податкової міліції з усіх регіонів. Вони контролювали лінію розмежування, пункти в'їзду та виїзду з непідконтрольних територій, протидіяли нелегальному переміщенню товарів та незаконному здійсненню господарської діяльності.
Під час заходу відбулася церемонія вручення відзнак та заохочень працівникам податкової міліції, які виконували службові обов'язки у зоні проведення ООС.
У фіскальній службі Запорізької області офіцерів податкової міліції привітав в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, керівний склад податкової міліції та колеги.
За мужність, відвагу, високий професіоналізм при виконанні завдань оперативно-службової діяльності та в зоні проведення антитерористичної операції, заходах операції Об'єднаних сил по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України п'ятьох працівників податкової міліції нагороджено відзнаками Президента України "За участь в антитерористичній операції".

Переглядів: 165

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]