Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Влада і бізнес: розгляд проблемних аспектів та шляхи налагодження взаємодії

Найбільш гострі проблеми, з якими стикаються запорізькі суб'єкти господарювання під час взаємодії з контролюючими та правоохоронними органами, розглянули члени обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва під час сьогоднішнього засідання у Запорізькій облдержадміністрації.
У заході, який відбувся під головуванням очільника Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля, взяли участь заступники начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Олег Матвійчук та Руслан Рачинський, представники прокуратури Запорізької області, Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, керівники інших органів обласної влади, запорізьких підприємств та громадських організацій.
Відкриваючи засідання, Костянтин Бриль зазначив, що головною темою наради стало звернення громадської організації "Бізнес-союз "Порада".
Під час обговорення представники бізнесу висловили свої проблемні питання, зокрема, щодо організації прийому керівництвом державних структур, проведення перевірок та інших заходів контролю. Вони також наголосили на необхідності розвитку діалогу та відповідного реагування на скарги.
За результатами засідання було прийнято протокольне рішення щодо розв'язання проблемних аспектів та їх розгляду на наступних засіданнях.

Переглядів: 202

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]