Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

Представники влади та бізнесу Запорізької області розглянули шляхи подолання проблемних аспектів взаємодії

У Запоріжжі під головуванням очільника Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля пройшло чергове засідання обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва.
Захід відбувся за участю в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерія Манька, заступника начальника ГУ ДФС області Руслана Рачинського, керівництва правоохоронних органів та інших державних відомств регіону, представників бізнесу та громадськості.
Серед питань учасники розглянули результати опрацювання звернень від однієї з громадських організацій та запорізьких підприємств на предмет правомірності дій працівників органів владних повноважень, зокрема, щодо проведення контрольно-перевірочної роботи.
Як повідомив Валерій Манько, за викладеними у зверненні фактами відбулися робочі зустрічі із заявниками, на даний час триває службове розслідування, яке має встановити законність дій посадовців для подальшого вжиття відповідних заходів. При цьому керівник фіскальної служби регіону зауважив, що у своїй діяльності, зокрема, під час контрольно-перевірочної роботи, співробітники органів ДФС області керуються виключно чинним законодавством. Валерій Манько звернув увагу, що одним із основних завдань фіскальної служби є контроль за повнотою та своєчасністю податкових надходжень, а також підкреслив, що останнім часом рівень добровільної сплати податків у регіоні є стабільно високим і складає 98 відсотків. Він закликав представників бізнесу до розвитку ефективної співпраці у рамах конструктивного діалогу.
Голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль наголосив на продовженні скоординованої роботи органів влади, контролюючих і правоохоронних структур з детінізації економіки Запорізької області, яка має будуватися на правових засадах, унеможливлюючи тиск на платників.
Під час дискусії присутні представники запорізьких підприємств та громадських організацій висловили проблемні аспекти, з якими вони зустрічаються під час взаємодії з правоохоронними та контролюючими відомствами, та висловили сподівання на їх оперативне вирішення.

Переглядів: 144

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]