Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

3 жовтня – День працівників освіти

Шановні освітяни Запорізького району!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників освіти.

Це свято вшановує інтелект, професіоналізм, людяність, щирість душі та безмежну любов до дитини, яку ви ведете від дитинства до зрілості, скрізь закономірні або неочікувані життєві труднощі.

Цінність багатьох речей втрачається з часом, але любов до вчителя залишається незмінною. Ми всі родом з дитинства, де нас навчали добру, любові, ввічливості, порядності та відкривали двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

Діти - майбутнє держави. І саме ви, невтомно і наполегливо, плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Ви несете людям добро, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Незважаючи на всі складнощі сьогодення, система освіти зберігає свій творчий потенціал, вона оновлюється, збагачується новими ідеями. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи, будівничими нової заможної та процвітаючої держави, патріотами незалежної України.

Дорогі освітяни, нехай вам завжди всміхається доля, а у ваших родинах панують тепло, радість та затишок. Зичу вам міцного здоров’я та довголіття, невичерпних творчих сил та здобутків на освітянській ниві задля світлого майбутнього та процвітання рідної України!

 

 

Перший заступник голови Запорізької райдержадміністрації Світлана ЧУДЕСНОВА



П'ятниця, 01 Жовтня 2021 14:02 | Переглядів: 193

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]