Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

КЕРІВНИЦТВО ЗАПОРІЗЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВІДВІДАЛО КОМИШУВАСЬКУ ГРОМАДУ

7 жовтня 2021 року керівництво Запорізької райдержадміністрації здійснило робочу поїздку до Комишуваської селищної ради, яка після реформи децентралізації увійшла до Запорізького району.

Комишуваська об’єднана територіальна громада була утворена 09.08.2016. До складу входить адміністративний центр у смт. Комишуваха і сім старостинських округів: Зарічненський, Новоіванівський, Новотавричеський, Новотроїцький, Новояковлівський, Щасливський, Яснополянський  - всього тридцять населених пунктів.

Перший заступник голови райдержадміністрації Світлана ЧУДЕСНОВА, заступник голови райдержадміністрації Тетяна РОГАЧ та заступник голови райдержадміністрації Олег ДИЛОВ, керівник апарату райдержадміністрації Володимир МАКУЩЕНКО зустрілися з головою Комишуваської селищної ради Юрієм КАРАПЕТЯНОМ. Керівники обговорили ряд актуальних питань: функціонування Центру надання адміністративних послуг на території громади, реконструкція та облаштування навчальних закладів, готовність закладів охорони здоров’я до прийому хворих на COVID-19 та посилення темпів вакцинації населення громади для скорочення кількості хворих з тяжким перебігом хвороби та розвантаження медичної системи.

Керівництво Запорізької райдержадміністрації під час робочої поїздки до Комишуваської громади відвідало центральний стадіон, що був реконструйований в рамках проєкту «Велике будівництво» та урочисто відкритий напередодні Дня незалежності України.

Новий спортивний об’єкт дасть можливість залучити до занять спортом близько 13 тисяч мешканців Комишуваської громади. Сучасний стадіон оснащений трибунами на 500 місць, великим 100м х 60м футбольним полем з спеціальним покриттям, біговими доріжками, майданчиками для волейболу та тренажерами, сучасними роздягальнями та душовими. Наразі Комишуваська громада готова приймати змагання з футболу різного рівня.

Зустріч пройшла у вигляді конструктивного діалогу, керівництво райдержадміністрації та громади домовились про подальше співробітництво та обмін інформацією для плідної роботи обох гілок влади задля розвитку Комишуваської громади та Запорізького району в цілому.

 

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



П'ятниця, 08 Жовтня 2021 11:21 | Переглядів: 166

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]