Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Обласна влада активно долучилася до обговорення механізму здійснення оцінки ефективності діяльності голів місцевих державних адміністрацій

7 жовтня, в онлайн-режимі Секретаріатом Кабінету Міністрів України проведено нараду з представниками міністерств та місцевих державних адміністрацій. Мета заходу - визначення єдиного підходу щодо формування показників оцінювання ефективності діяльності голів місцевих державних адміністрацій.

Оцінювання ефективності діяльності голів місцевих державних адміністрацій передбачено здійснювати за 36 показниками різних сфер діяльності задля якісного аналізу результатів виконання повноважень місцевими держадміністраціями, виявлення проблемних питань розвитку регіонів та підвищення ефективності прийняття управлінських рішень.

Від Запорізької області у заході взяли участь керівник апарату обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко та представники профільних Департаментів, які відповідають за опрацювання необхідних даних.

У ході онлайн-наради було обговорено оновлений проєкт методичних рекомендацій щодо підготовки та надання інформації за показниками оцінювання ефективності діяльності голів облдержадміністрацій, висловлено ряд пропозицій та зауважень до їх розрахунку. За підсумками наради проєкт методичних рекомендацій буде доопрацьовано.

Підсумовуючи захід, Зінаїда Бойко звернула увагу, що більшість показників, за якими проводиться оцінювання роботи голови облдержадміністрації, буде закладено як ключові показники результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців під час проведення щорічного оцінювання.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА



П'ятниця, 08 Жовтня 2021 12:09 | Переглядів: 198

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]