Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Будівельники отримали завдання прискорити темпи реконструкції ШВСМ

Сьогодні голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух та його заступник Едуард Брутман відвідали один з знакових об'єктів «Великого будівництва» в Запорізькій області – Школу вищої спортивної майстерності.

Там проводиться масштабна реконструкція. За інформацією підрядника, рівень готовності об´єкта становить 69-73%.  Щоденно на обʼєкті  працює понад 40 будівельників. Сьогодні одночасно ведуться фасадні та внутрішні роботи, монтуються склоблоки та роботи на покрівлі, здійснюється заміна зовнішніх та внутрішніх інженерних мереж.

За словами очільника області Олександра Старуха, на реконструкцію Школи вищої спортивної майстерності у цьому році з усіх джерел фінансування спрямовано 106 млн грн, з них 60 мільйонів - це пряма субвенція з державного бюджету, 39,8 мільйонів гривень – кошти Державного фонду регіонального розвитку та 6 млн грн – обласні кошти на умовах співфінансування. Проблеми з фінансуванням відсутні.

Як зазначив Олександр Старух, з червня поточного року, коли на ШВСМ почав працювати новий підрядник, зроблено більше, ніж за чотири   попередні роки  будівництва кількома різними підрядниками. Під час спілкування з будівельниками  голова ОДА звернув увагу на неприпустимість зниження якості робіт за рахунок швидкості.

Введення в експлуатацію Школи вищої спортивної майстерності, на думку Олександра Старуха, стане подією для запорізького спорту.

  • Треба прискоритись ще. Адже досвід реконструкції та будівництва доводить, що можливі непередбачувані ситуації, які впливають на терміни  виконання робіт. Підрядник обіцяє завершити реконструкцію у поточному році. Нам потрібен результат! – наголосив  Олександр Старух.


Середа, 20 Жовтня 2021 09:50 | Переглядів: 150

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]