Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

СУЧАСНЕ ОБЛИЧЧЯ НАЦІОНАЛЬНОГО ЗАПОВІДНИКА ХОРТИЦЯ СТАНЕ ЗАПОРУКОЮ РОЗВИТКУ ЗАПОРІЖЖЯ

Під головуванням голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха 10 листопада відбулася чергова нарада щодо проведення робіт з реконструкції об´єктів Національного заповідника «Хортиця». В нараді взяли участь заступники голови обласної державної адміністрації Едуард Брутман та Руслан Шиханов, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, міської влади.

Генеральний директор Національного заповідника «Хортиця» Максим Остапенко повідомив учасникам наради про роботи, які завершуються на новозбудованих об’єктах національного заповідника, зведених в рамках програми Президента «Велика реконструкція». Тривають впорядкування внутрішнього подвір’я Музею історії Запорозького козацтва, фасаду, оглядового майданчика. Елементи безбар’єрності та інклюзії допрацьовуються з урахуванням вимог чинного законодавства та побажань громадських організацій осіб із особливими потребами.

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух зазначив, що сучасне обличчя Національного заповідника стане запорукою розвитку Запоріжжя не лише як туристичного міста. Це підвищить його інвестиційну привабливість.

Також учасники наради обговорили плани на 2022 рік та можливі перспективні заходи Національного заповідника, в тому числі, загальнодержавного масштабу.

 

Департамент культури та інформаційної політики ЗОДА



Четвер, 11 Листопада 2021 09:49 | Переглядів: 175

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]