Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Як повідомити до НАЗК про посадовців-колаборантів?

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) продовжує збирати інформацію про посадовців, які можуть бути зрадниками України та передавати ці дані до Служби безпеки України (СБУ). Ви також можете долучитися до пошуку зрадників на місцевому рівні.

Для цього НАЗК має додатковий захищений канал — пошту stopzrada@nazk.gov.ua.

За час роботи цього каналу до НАЗК надійшло близько 2955 повідомлень про посадовців, які можуть бути зрадниками України.

З опрацьованих повідомлень НАЗК сформувало базу з 1457 осіб, інформацію про яких було передано до СБУ. У базі даних НАЗК уже є місцеві депутати, посадові особи місцевого самоврядування та державні службовці різних рівнів.

Для того, щоби ваш лист розглянули в першу чергу, дотримуйтеся кількох порад:

1. Зазначте тему листа. Для прикладу: «Для внесення до Реєстру». Це дозволить максимально швидко та оперативно відреагувати на повідомлення.

2. Вкажіть фактичні відомості про особу, яку підозрюєте в колабораціонізмі. Прізвище, ім’я, по-батькові, посаду, причину, через яку ви подаєте дані про цю особу, та інші дані, які можуть свідчити про співпрацю посадовця з ворогом.

3. Якщо ви працюєте антикорупційним уповноваженим, додайте до листа підпис. У листі зазначте свої ім’я та прізвище, а також посаду та найменування організації, контактні дані. Це потрібно для того, щоби НАЗК могло до вас звернутися, якщо потребуватиме додаткової інформації про посадовця

Повідомте про посадовців, які симпатизують ідеям «руського міра», підтримують політику Кремля або намагаються пропагувати російські наративи.

Матеріал офіційного вебсайту
Національного агентства
з питань запобігання корупції



Четвер, 13 Жовтня 2022 13:07 | Переглядів: 919

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]