Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Про необхідність мінімізації користування електроенергією

Щоденно ворог випробовує нас на міцність, та ми мужньо тримаємося, адже у нас є спільне прагнення жити у вільній Україні наблизивши  Перемогу.

Російські війська безчесно воюють не лише з українськими захисниками, а й з мирним українським народом, нещадно обстрілюючи домівки, цивільну інфраструктуру. 

Рашисти обрали стратегію винищення українського народу подібну до сталінської: зануривши нас у пітьму, голод і холод, сподіваючись, що ми здамося. Але наш працьовитий народ не зламати. 

З весни під обстрілами відважні хлібороби виходили у поля, аби у нас  був урожай. А тепер вже місяць ворог намагається знищити електромережу цілої країни, аби відібрати це благо цивілізації. Проте наші фахівці відважно тримають цей фронт і навіть попри загрозу життю і здоров'ю, відновлюють комунальну інфраструктуру. 

Збройний арсенал російської федерації великий, але не безмежний. Проте такий щільний вогонь щоденно завдає значні збитки та руйнування для енергомережі України. І настав час допомогти енергетикам у найкоротші строки вирішити цю проблему і збалансувати систему. Влада вжила відповідні заходи для розвантаження електросистеми, але зараз потрібна допомога всього українського народу. Саме тому закликаю вас відповідально ставитися до прохання енергетиків економити електроенергію та не навантажувати систему у пікові години. 
Починаючи із 7:00 до 23:00 години сьогодні необхідно мінімізувати користування електроенергією.

Сьогодні не йдеться прокомфорт, ми говоримо про безпеку і наше з вами завтра!  Впевнений, кожен з вас, і громадяни і бізнес,  розуміє необхідність цих заходів і їх належного виконання!

 

За інформацією ЗОДА



Четвер, 20 Жовтня 2022 10:19 | Переглядів: 312

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]