Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ФАХІВЦІ ДСНС ВІДПРАЦЮВАЛИ МАСШТАБНІ ТРЕНУВАННЯ ЩОДО СВОЄЧАСНОГО РЕАГУВАННЯ НА ЛІСОВІ ПОЖЕЖІ, СПРИЧИНЕНІ ВОРОЖИМИ ОБСТРІЛАМИ

Очільник ЗОВА Юрій Малашко відвідав тренувальний полігон, на якому ГУ ДСНС в Запорізькій області провели спеціальне навчання з ліквідації лісових пожеж із залученням 24 одиниць техніки та близько 60 одиниць особового складу. Фахівці зазначають, що такі тренування проводяться щороку, задля відпрацювання злагоджених тактичних дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Рятувальники розповіли про основні аспекти роботи, причини займання лісових пожеж, ліквідацію вибухонебезпечних об’єктів тощо.

Враховуючи наближення пожежонебезпечного періоду, коли, як демонструє багаторічний досвід, кількість пожеж у лісах спричинених людським недбальством зростає в рази, рятувальники спільно із фахівцями лісового господарства та поліції організували проведення спільних тренувань, - зазначили в ГУ ДСНС.

Очільник ОВА подякував рятувальникам, адже саме вони найпершими прибувають на місця “прильотів”, ліквідують наслідки уражень та дістають людей з-під завалів.

Такі навчання дуже важливі, адже саме тут перевіряються усі знання, навички та вміння екстрених та спеціальних служб. Зважаючи на сучасні реалії особлива увага під час тренувань приділяється відпрацюванню знешкодження російських боєприпасів, покращенню тактичних дій. Ворог підступний і може використовувати будь-які засоби та хитрощі. Сьогодні наші хлопці відпрацювали на відмінно. Дякую рятувальникам за мужність та самовідданість, - зазначив Юрій Малашко.

Департамент культури та інформаційної політики



П'ятниця, 28 Квітня 2023 07:40 | Переглядів: 179

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]