Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ПОКРОВСЬКИЙ ЯРМАРОК 2018


Як завжди, традиційно, на Покровському ярмарку, у центрі уваги багатьох прихильників був майданчик нашого Запорізького району.
Керівники району – голова райдержадміністрації Васюк Анатолій, його заступники Чудеснова Світлана та Рогач Тетяна та заступник голови районної ради Бурма Сергій доброзичливо вітали гостей – чинників обласної влади та інших.
Майданчик було прикрашено імпровізованим тином та мальовничим центральним входом на територію. Уся вона прикрашалася осінніми квітами, калиною, снопами, тюками соломи, овочевою та фруктовою виставкою працівниками управління сільського господарства (начальник Тютюма Віктор), а також великим банером (6х4м) з написом «Запорізький район».
Була також організована мальовнича фото зона, де бажаючі мали можливість присісти і біля якої постійно фотографувалися гості майданчику.
Намагалися зробити затишним наш майданчик працівники відділу культури і дозвілля райдержадміністрації (начальник Ірина Гемська), районного центру культури і дозвілля районної ради (директор Марія Марченко), районного центру дитячої та юнацької творчості (директор Марина Петренко).
Вздовж основної дороги були устатковані столики виставок-продажів виробів майстрів району: від Новоолександрівки: майстрині Літвінова Людмила – прикраси з квітів; Зобенько Світлана – жіночі прикраси з каміння, Ляєр Олена – в’язані іграшки, Слоневський Сергій – моделювання кораблів, Балашова Тетяна – вишивка, Лежепьокова Лілія – поробки з паперового плетіння.
Поряд розміщалася Кушугумська Молодіжна організація під керівництвом Єфимової Кристини та за допомогою завідуючої Кушугумської бібліотеки Наталії Самохвалової. Дівчата Молодіжної організації розважали публіку та дарували гостям самотужки вироблені фігурки з повітряних кульок, різноманітні бейджики та патріотичні браслети. Вони також проводили майстер-класи з малювання на обличчі, плетіння косичок тощо.
Відбулася урочиста презентація солодкої та стилізованої подарункових корзин з поетичним висловлюванням-подякою від молоді Кушугуму. Організатор цього дійства – завідувач Кушугумського клубу Стрельбицька Анастасія. Смачні вироби зробили вона особисто та Мурзіна Валентина (Степне).
Біля входу неперевершена Солоха в українському вбранні (Тетяна Чудновська) зустрічала та запрошувала гостей до нашої території.
Для прикрашання фотозони допомогли зробити запашні караваї з нового урожаю працівники ФГ «Славутич» (директор Генадій Марич).
Протягом всього часу на імпровізованому сценічному майданчику звучали веселі пісні у виконанні чарівних дівчат вокальної групи «Оксамит» (керівник Оксана Мельник) та парубка-козака з дівчиною – дуету «Фортуна» (Антона та Олени Фортунів) від Новоолександрівського будинку культури (директор Світлана Моісеєва).
Усіх гостей району гостинно пригощала різними стравами райдержадміністрація та райспоживкооперація. Окрема подяка за різноманітні смаколики та щирий прийом гостей районного майданчика керівництву Райпо: Олексію Чухраю, Ірині Капітоненко, Алі Еділханову та всім членам колективу.
Цього року від Запорізького району у ярмарку задіяно 8 сільгосппідприємств району: ПрАТ «Високогірне», СФГ «Олан», РПП «Рибний», Кралев П.І., ТОВ «Арік», Нестерець О.Г., Інститут олійних культур НААН України, Атаманчук С.М.
Товаровиробниками представлено широкий асортимент сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки.
До майданчика завітала і, як завжди, щиро привітала усіх співуча група «Дівчата» з Ручаївки та керівництво Широківської громади на чолі з головою Денисом Коротенко, а також депутати районного та обласного рівнів.
Покровський ярмарок 2018 надовго запам’ятається усім присутнім працівникам та нашим гостям!
Запорізька райдержадміністрація дякує усім організаторам та гостям ярмарку за неймовірні емоції, чудовий святковий настрій, який панував з майже літньою теплою погодою.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



Понеділок, 08 Жовтня 2018 11:25 | Переглядів: 449

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]