Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Вітання голови Запорізької райдержадміністрації Анатолія Васюка з Днем Захисника України!

Шановні воїни, ветерани війни і військової служби, учасники визвольних змагань українського народу, захисники рідної землі! Щиро вітаю Вас із Днем захисника України.

Відзначення Дня захисника України саме у цей день тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українських козаків та відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці. Поєднання цих свят є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги до них. Адже за багатовікову історію українського народу не один раз його сини ставали на захист рідної землі.

Щирої подяки заслуговують ветерани війни та військової служби, інваліди війни, учасники українського визвольного руху, усі, хто свого часу боронив нашу Батьківщину від підступного ворога. Низький вам уклін і найкращі побажання здоров’я, благополуччя й довголіття.

У цей святковий день від усієї душі бажаю добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині. Здоров’я і довголіття ветеранам, успішної служби солдатам і офіцерам. Нехай це свято відважних і патріотичних людей завжди буде мирним і радісним!

 

З повагою
голова Запорізької райдержадміністрації                                                                               Анатолій Васюк

 



Неділя, 14 Жовтня 2018 07:35 | Переглядів: 223

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]