Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

У районі з робочим візитом перебував заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін

У середу, 26 квітня, у районі з робочим візитом перебував заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації О.О.Бабанін.
За участі голови райдержадміністрації Анатолія Васюка, заступника директора департаменту агропромислового розвитку ОДА Андрія Полякова, начальника управління агропромислового розвитку Віктора Тютюми він відвідав ряд сільськогосподарських підприємств, ознайомився з основними видами їхньої діяль- ності.
Свій робочий візит Олександр Олександрович розпочав з ФГ Агро-Троя». Керівник підприємства Віталій Курилюк провів для представників області й району екскурсію господарством. А показати тут є що: зразково доглянуті лани, піднімаються дружні сходи озимих культур, у сухих просторих боксах зберігається сучасна сільськогосподарська техніка, облаштовано прекрасний побут для працівників, які вчасно отримують достойну зарплату, орендодавці – орендну плату…
У звֹ’язку з тим, що голова облдержадміністрації К.І.Бриль особисто велику увагу нині приділяє розвитку мережі зрошення сільськогосподарських культур, О.О.Бабанін, разом з В.Г. Курилюком та начальником другої експлуатаційної дільниці Запорізького міжрайонного управління водного господарства Олексієм Вербицьким проаналізували проблеми, які має колектив у цьому відношенні.
Загалом, як зазначив А.Г. Васюк, у поточному році у районі зрошенням планується охопити біля 800 га посівів.

У ПП «Агрофірма «Славутич» гості побували у мехмайстерні, оглянули лани, побували на будівництві хлібопекарні, відкрити яку тут планують до кінця поточного року, мали коротку екскурсію в «Аквазоо», яку провів для гостей Борис Ігнатко.

Олександр Бабанін побував у колективі ВАТ «Відрадненське». Також, у приміщенні райдержаміністрації взяв участь у нараді з керівниками сільськогосподарських підприємств та головами сільських і селищних рад району, де йшлося про вирішення актуальних питань розвитку території Запорізького району. Розглянуто стан здійснення заходів щодо запобігання африканської чуми свиней та виконання ветеринарного та протиепізоотичного законодавства на території району, проаналізовано результати заходу «Врожай 2016» та основні напрямки проведення заходу у поточному році.
Заступник голови облдержадміністрації наголосив, що «вирішення більшості проблемних земельних питань залежить саме від проведення заходу «Врожай». Тому виведення з тіні аграріїв та легалізація робочих місць – одне з найперших завдань обласного та районного керівництва». Також керівником було акцентовано увагу присутніх на збереження та відновлення меліоративних систем. Дане питання знаходиться на особистому контролі у голови Запорізької облдержадміністрації К.І. Бриля.
Окрім всього, у приміщенні райдерж- адміністрації О.О.Бабанін провів прийом грома- дян з особистих питань.

 



Четвер, 27 Квітня 2017 13:46 | Переглядів: 573

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]