Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ЗАПОРІЖЦІВ ЗАПРОШУЮТЬ НА УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ГОЛОВНОЇ ЯЛИНКИ ОБЛАСТІ

Щороку на різдвяні та новорічні свята площа Фестивальна наповнюється казковою атмосферою. І цього року, у рамках Новорічно-різдвяного фестивалю, обласна влада та заклади культури підготували чимало цікавих подій та сюрпризів для запоріжців та гостей нашого краю.

Наразі тривають останні приготування до головного свята – відкриття обласної ялинки.

В день Святого Миколая, 19 грудня, обласна ялинка засяє яскравими вогнями. У святковому містечку на запоріжців та гостей регіону чекають казкові зустрічі, веселі розваги, різдвяні традиції та новорічні дива. Святкову атмосферу для гостей фестивалю створюватимуть кращі творчі колективи з усієї області, артисти обласних театрів, громадські організації, самодіяльні артисти.

− Комунальною установою «Обласний методичний центр культури і мистецтва» Запорізької обласної ради завдяки підтримці Департаменту 3 грудня розпочато Новорічно-різдвяний фестиваль. У програмі фестивалю до 7 січня 2020 року відбудеться чимало концертів відомих виконавців, професійних та аматорських колективів. Цього року акцент зроблено на те, що новорічно-різдвяні свята стануть сімейним фестивалем. 19 грудня на площу завітає Святий Миколай. Тож, попереду − основні заходи Новорічно-різдвяного фестивалю. Для запоріжців та гостей запалять свої вогні нова ялинка висотою 25 метрів, «Різдвяне містечко», вертеп, святкова ілюмінація. Розпочне роботу ковзанка розміром 41 на 24 метри. На всіх нас чекають святковий ярмарок сувенірів і смаколиків, містечко розваг, яскраві фотозони, інсталяції та багато іншого! – розповів, коментуючи відкриття фестивалю, директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації Владислав Мороко.

Отже, у святковій програмі Новорічно-різдвяного фестивалю:

19 грудня

15.00 − урочисте відкриття головної обласної новорічної ялинки за участю керівництва області та міста, велика розважальна програма, яку готують артисти Запорізького академічного театру юного глядача та молодіжні колективи: театралізоване шоу у виконанні артистів Запорізького обласного академічного театру юного глядача, виступи колективу сучасного танцю «Emotion» Палацу культури «Заводський» (керівник Ольга Мартякова) і співака Юрія Аврамця;

16.00 − запальна розважальна програма «Новорічний джем», яку підготував Запорізький обласний центр молоді.

Впродовж місяця на головній площі області заплановано й інші розважальні заходи:

20 грудня

13.00-15.00 − концерт творчих колективів закладів позашкільної освіти для дітей шкіл-інтернатів.

21 грудня

15.00-18.00 – театралізоване дійство та концертна програма Ради християнських церков.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Середа, 18 Грудня 2019 14:01 | Переглядів: 173

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]