Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

У Кушугумському селищному клубі відзначили День Святого Миколая!

18 та 19 грудня в Кушугумському селищному клубі було галасно та весело, адже настав такий довгоочікуваний день. Свято Миколая – це одне з найочікуваніших свят для дітей і дорослих. Всі діти писали листи до Святого Миколая і намагалися бути чемними та слухняними. Учасники та гості свята з нетерпінням очікували приходу Святого Миколая. Та сталось непорозуміння, першою до нас в гості завітала Ябіда, яка намагалась забрати усі подарунки, наші зірочки та янголи примусили її перепросити за своє нахабство, і все ж справедливість перемогла...

І ось він завітав до Кушугумського селищного клубу на свято «Святий Миколай, ти до нас завітай». Окрім Святого Миколая до дітей прийшли в гості його помічники, а саме - голова Кушугумської селищної ради Загребельна Галина Олексіївна, голова Запорізької районної ради Запорізької області Бурма Сергій Ігорович, заступник голови Запорізької районної ради Ломейко Володимир Іванович, заступник голови Запорізької районної державної адміністрації Рогач Тетяна Іванівна, Гамаюнова Вікторія - помічник депутата Запорізької обласної ради Майстра Дмитра Миколайовича та Білоконь Наталя Олександрівна.


Святий Миколай на чолі з нашими почесними гостями привітав всіх учасників і гостей нашого свята солодким подарунками та найкращими побажаннями на ввесь наступний рік!!!!

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму РДА



субота, 21 Грудня 2019 12:05 | Переглядів: 226

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]