Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

НКП «Запорізька центральна районна лікарня» Запорізької районної ради Запорізької області отримав автомобілі для обслуговування сімейними лікарями жителів нашого району

З побажаннями миру, здоров'я, добра на святковий захід у актовій залі закладу до медиків завітали перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Чудеснова, голова районної ради Сергій Бурма та заступник голови райради Володимир Ломейко які вручили керівництву районної лікарні ключі від автомобіля, придбаного за кошти районного бюджету, для надання медичної допомоги населенню. Тож у вівторок, 24 грудня, автопарк НКП «ЗЦРЛ» ЗРР поповнився новеньким медичним автомобілем марки «Рено».

«Маємо надію, що отримання нового медичного автомобіля дасть можливість нам наблизити медичну допомогу до людей. Наша головна мета - щоб кожен мешканець Запорізького району, незалежно від того, де він проживає, отримував якісні послуги» - зазначила головний лікар Тетяна Гудим.

Слід відзначити, що надання медичної допомоги фахівцями ЗЦРЛ завжди було на високому рівні. Протягом останніх років, тут зміцнено матеріально-технічну базу закладу, закуплено комп'ютерне обладнання, проведено капітальний ремонт відділення анестезіології і інтенсивної терапії, наразі воно устатковується медобладнанням, адже головним акцентом у роботі закладу було і залишається надання якісних та вчасних медичних послуг.

Відділ організаційної роботи, діловодства і контролю апарату райдержадміністрації



Четвер, 26 Грудня 2019 10:16 | Переглядів: 370

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]