Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Привітання голови районної державної адміністрації з Днем пам’яті та примирення і 75-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 

Сердечно вітаю Вас з Днем Великого Подвигу – 75-ю річницею Великої Перемоги! Ці знаменні дні уособлюють в собі героїзм, ратну працю ветеранів війни та вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів.

8 травня – це данина пам’яті загиблих, ми низько схиляємо голову перед ними, шануємо їхню пам’ять і згадуємо їх в цей день. Пам’ятна дата встановлена для вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих.

9 травня ми вшановуємо ветеранів, які віддавали все, що є, для перемоги, та забезпечили День Перемоги. Ці дні об’єднують країну.

Саме з тієї весни 9 травня є для нас найсвітлішою і найдорожчою датою, в якій воєдино злилися почуття неймовірної гіркоти і болю, а також безмежної радості і гордості за свій великий народ. Ми низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих, хто, нехтуючи смерть, зупинив фашистську навалу ціною власного життя, складаємо глибоку шану всім, хто виборював перемогу в жорстоких боях і самовіддано трудився в тилу.

У свою чергу, хочу привітати шановних Ветеранів з Днем доблесті і звитяги, Днем Великого подвигу – 75-ю річницею Великої Перемоги. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність Вашій справі, довічна шана і повага.

Сьогодні, коли знову з життя йдуть найкращі сини України, виборюючи мир і спокій на сході нашої держави, Ваш досвід, непереможна сила духу та духовний заповіт приведуть нас до очікуваної перемоги.

Тож нехай Велика Перемога наповнює всіх нас упевненістю в могутності нашої держави, бажанням працювати і перемагати, усіма своїми справами утверджувати мир та гармонію на власній землі.

 

Міцного здоров’я, щастя та добробуту Вам і Вашим родинам!

 

 

 

  З повагою,

  голова Запорізької райдержадміністрації                                     Роман ПОЛІЄКТОВ



П'ятниця, 08 Травня 2020 12:23 | Переглядів: 525

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]