Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

«Побачив? Прибери!». Областян запрошують долучитися до Всесвітнього дня прибирання


«World Cleanup Day» – щорічна соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій ініційована Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом ««Let’s Do It Word». Нині вона стартує о 10 годині 19 вересня, інформують в обласному управлінні екології та природних ресурсів.
Мета акції – формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад
Цього року акція відбудеться із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковою вимогою є наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції. У зв’язку з цим організатори акції пропонують три форми участі:
Групове очищення. Збиратися в групи можна, але кількість учасників має бути обмежена, а площа достатньо великою для дотримання соціальної дистанції.
Індивідуальні чистки. Прибирання із друзями або родиною може стати оригінальною формою дозвілля. А для мотивації перетворіть його на змагання. Обирайте забруднене місце на карті й сміливо вирушайте вперед.
Цифрове очищення. Нову форму прибирання можна проводити в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетівдозволить розвантажити центри бази даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.

Детальніше про акцію можна дізнатися:
Координатор проекта по Запорожской области Кунатенко Сергей Сергеевич т. 0994332209 2019.pbg.2029@gmail.com
Візуальні матеріали за посиланням: https://cutt.ly/ZfxiaT9
Аудіо та відео матеріали для інформаційної підтримки: https://cutt.ly/7fxiK2O

Інформаційна довідка:
«Let’s Do It Ukraine» – це Всеукраїнський молодіжний рух, який протягом 5-ти років активно діє в 24 областях України, завдяки активістам, органам місцевого самоврядування, бізнесу та медіа проєктна діяльність організації вже об’єднала понад 2,5 млн учасників у всеукраїнських та локальних проєктах: «Зробимо Україну чистою разом», «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку», всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоFest» та інших. Організація є частиною міжнародного руху «Let’s Do It World», який об’єднав вже 180 країн та понад 20 мільйонів учасників для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети.
Міжнародна громадська організація «Let’s Do It World» є акредитованим партнером Програми ООН з навколишнього середовища. У 2018 році організацію «Let’s Do It World» нагороджено премією Громадянина Європи від Європейського парламенту.



Середа, 09 Вересня 2020 12:04 | Переглядів: 955

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]