Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Обласний конкурс «Батько року»

З метою підвищення ролі батька у вихованні та розвитку дитини, популяризації сімейних цінностей та відповідального батьківства, а також формування позитивної думки в суспільстві щодо гармонійного поєднання статусів гарного успішного сім’янина та успішного чоловіка, який плідно працює у різних сферах господарського, суспільно-політичного, духовного і громадського життя в Запорізькій області було проведено обласний конкурс  «Батько року» (далі – Конкурс). Запорізький район на обласному Конкурсі достойно представляли 4 чоловіків у 4 номінаціях:

- «Батько року – справжній козак» - Шаповалов Тимофій Миколайович, голова Миколай-Пільської сільської ради Запорізького району Запорізької області;

- «Батько – представник органів місцевого самоврядування» Любименко Вячеслав Михайлович, голова Степненської сільської ради Запорізького району Запорізької області;

- «Батько – військовослужбовець, працівник Збройних Сил України» – Прокопенко Олександр Анатолійович, радіотелеграфіст відділення зв’язку та інформатизації Запорізького об’єднаного міського військового комісаріату м. Запоріжжя;

- «Батько – громадський діяч» - Однорог Сергій Вікторович, заступник голови Кушугумської селищної ради Запорізького району Запорізької області з питань діяльності виконавчих органів.

 

За результатами Конкурсу, визначено 43 переможця. Серед них - 2 представника Запорізького району. Перемогу у своїх номінаціях здобули: Любименко Вячеслав Михайлович, Однорог Сергій Вікторович.

Щиро вітаємо їх із заслуженою перемогою!

18.09.2020 відбудуться урочистості з нагоди Всенародного дня батька за участю керівництва області та нагородження переможців Конкурсу.

Дякуємо усім чоловікам за участь у Конкурсі, бажаємо учасникам міцного здоров’я, творчого натхнення, а головне миру та добра!

 



Понеділок, 14 Вересня 2020 16:18 | Переглядів: 1102

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]