Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ОПЕРАТИВНА НАРАДА ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

З метою гідної організації та відзначення головного свята держави - Дня Незалежності України в Запорізькому районі 4 серпня 2021 року перший заступник голови райдержадміністрації Світлана ЧУДЕСНОВА провела оперативну нараду з питань підготовки та проведення заходів щодо відзначення Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України. У нараді взяли участь заступники голови райдержадміністрації Тетяна РОГАЧ та Олег ДІЛОВ, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.
Учасники наради детально обговорили Районний план заходів з підготовки та відзначення 30-ої річниці незалежності України, відповідальні за реалізацію плану заходів доповіли про стан підготовки до святкувань.
Світлана ЧУДЕСНОВА наголосила на необхідності подальшого висвітлення інформації про видатних людей Запорізького району, які внесли особистий вклад в розвиток та популяризацію рідного краю.
Нагальним залишається питання висвітлення та підтримки ініціатив Президента України: хід виконання програми «Велике будівництва» та «Активні парки – здорова нація» в Запорізькому районі. Наразі планується відкриття стадіону в смт Комишуваха, а також локацій «Активні парки» в м. Вільнянськ та смт Кушугум.
Втора частина наради була присвячена питанню активізації вакцинальної кампанії проти COVID-19 в Запорізькому районі, рівень якої на сьогодні залишається вкрай низьким.
Вакцин в Запорізькому районі достатньо, вони якісні та ефективні, тому ми всі повинні продовжити доносити до населення Запорізького району інформацію про необхідність вакционування. Особливо це стосується тих верств населення, які працюючи контактують з великою кількістю людей – звернулася до присутніх Світлана ЧУДЕСНОВА.
Жителі Запорізького району, окрім пунктів вакционування, мають змогу звернутися до центрів масової вакцинації, що розташовані в різних районах м. Запоріжжя та працюють щодення без вихідних. Зараз відкривається ще один – в ТЦ «Амстор» (вул. Перемого, 64). Особливу увагу потрібно приділяти також вакцинації організованих груп населення, коли мобільна бригада виїжджає на місце роботи особи, що бажає вакцинуватися.
Питання вакцинації стоїть на особистому контролі першого заступника голови райдержадміністрації.
Також були розглянуті інші організаційні питання та роздано доручення.

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Середа, 04 Серпня 2021 15:15 | Переглядів: 242

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]