Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

МАСОВА ВАКЦИНАЦІЯ – ЄДИНИЙ СПОСІБ НЕ ДОПУСТИТИ ЧЕРГОВОГО ЛОКДАУНУ В УКРАЇНІ

В Запорізькому районі продовжується кампанія з вакцинації. Кожен дорослий може вакцинуватись в найближчому пункті щеплення, в Центрі масової вакцинації або за викликом мобільної бригади у разі запису в чергу.
Сьогодні вакцинувалася перший заступник голови Запорізької райдержадміністрації Світлана ЧУДЕСНОВА. Це зробила публічно, щоб на власному прикладі показати: щеплюватися необхідно, а вакцина – якісна та ефективна.
«В райдержадміністрації така специфіка роботи, що доводиться щоденно контактувати з великою кількістю людей, тому не маємо права наражати на небезпеку ні їх, ні себе. Також ми розуміємо, що неможливо побороти COVID-19 тільки засобами захисту і карантином. Вакцинація – це реальна можливість пришвидшити повернення до нормального життя», – прокоментувала Світлана Іванівна.
Щеплення проводили вакциною Moderna — це мРНК-вакцина, розроблена американською фармацевтичною компанією Moderna. Потрібні дві дози вакцини з інтервалом у 28 днів. Схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я для екстреного використання. Для мешканців Запорізького району також доступні вакцини: AstraZeneca (Covishield, SKBio), CoronaVac/Sinovac Biotech, Comirnaty/Pfizer-BioNTech.
Усі вакцини - безпечні й ефективно формують імунітет. Щеплення - добровільні й безоплатні.
«Якщо ви чи хтось з ваших рідних ще не вакцинувалися, оберіть найближчий пункт щеплень чи центр масової вакцинації та захистіться від небезпечної хвороби», – наголошує Світлана ЧУДЕСНОВА.

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Четвер, 12 Серпня 2021 13:10 | Переглядів: 220

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]