Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ГОЛОВЧЕНКО ГАННА МИКОЛАЇВНА

Останнім часом ми все більше говоримо про безцінні роки досвіду людей, які привносять свої унікальні знання та досвід до процесів місцевого розвитку. З активною громадською та життєвою позицією, відданістю улюбленій справі, відношенням до проблем повсякдення є одна з мешканок смт Новомиколаївка - ГОЛОВЧЕНКО Ганна Миколаївна, начальник Новомиколаївської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Запорізькій області.
Ганна Миколаївна стояла біля витоків формування системи органів податкової системи в Новомиколаївському краї та присвятила своє життя служінню державі, пропрацювавши понад 30 років в податковій сфері. Щодня вона переймається проблемами і турботами платників податків, надає якісні та зручні послуги, ефективно адмініструє податки, збори та платежі. Навряд чи знайдеться таке професійне питання, відповіді на яке Ганна Миколаївна не знайде. Компетентність, відповідальність та ініціативність – її кращі риси, рішення вона приймає оперативно і забезпечує належний контроль за їх реалізацією.
А ще за спиною керівника – колектив однодумців, які виконують свої обов’язки компетентно та відповідально, поєднуючи індивідуальний підхід і ввічливість з розумінням потреб громадян.
З такими професіоналами хочеться більше бути впевненим в завтрашньому дні та вірити в щасливе майбутнє України!

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



П'ятниця, 13 Серпня 2021 11:10 | Переглядів: 208

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]