Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ЗАСЛУЖЕНИЙ УЧИТЕЛЬ УКРАЇНИ З ВІЛЬНЯНЩИНИ…

Колискою талантів, майстернею педагогічної творчості справедливо можна назвати Вільнянську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №2 Вільнянської міської ради Запорізької області.
Із чого ж починається школа? Хтось скаже, що з чудового вересневого ранку, нового портфеля, першого дзвоника… Справедливо! Вона є живим організмом, оркестром, де диригентська паличка в руках директора школи.
Педагогічний колектив з 1981 по 2015 рік очолювала директор школи, педагог за покликанням, Заслужений учитель України, Відмінник освіти України, лауреат премії імені Н.К. Крупської - ШПИТАЛЬОВА Людмила Іванівна.
Професіонал, майстер своєї справи, людина, яка віддала освіті 49 років, із них Вільнянській загальноосвітній школі - 34 роки свого життя.
Людмила Іванівна — талановитий, мудрий і толерантний керівник. Повсякденна кропітка діяльність на відповідальній посаді вимагала повної відданості справі, наполегливості, подолання труднощів, високого професіоналізму. Вона, перебуваючи на посаді директора закладу, вміло втілювала нові ідеї у життя, вірила в успіх і вміла на нього працювати. Школа для неї була не просто місцем навчання і роботи, а особливим унікальним центром єднання і любові, світом знань, творчості і фантазії.
Співпраця з батьками, злагоджена парадигма стосунків: педагоги – учні – батьки – сприяли перетворенню закладу освіти на школу-родину, де цінуються і розвиваються таланти кожного, де панує толерантність і відповідальність, де формується конкурентоспроможна особистість – майбутнє вільної і незалежної України.
Нині ШПИТАЛЬОВА Людмила Іванівна перебуває на заслуженому відпочинку. Її діяльність – це золота сторінка історії закладу, бо якщо в керівникові цілий світ, тоді і школа стає маленьким всесвітом для дітей і вчителів, де звучить мелодія закоханої людини в улюблену справу.

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



П'ятниця, 13 Серпня 2021 13:38 | Переглядів: 244

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]