Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Вільнянська філія Запорізького обласного центру зайнятості інформує

Спеціалістами Вільнянської районної філії спільно з соціальними партнерами проведено семінар для осіб з інвалідністю, які знаходяться на обліку в службі зайнятості.
Завідувач сектору профорієнтації – Прасолова Наталія розповіла присутнім про послуги, що надає служба зайнятості особам з інвалідністю. Зокрема, вона ознайомила учасників семінару з довідковими кутками, де розміщена інформація про підприємства, що мають вакансії для осіб з особливими потребами, навчальними закладами, які здійснюють професійну підготовку зазначеної категорії населення, та поінформувала про можливість користування різними джерелами інформації при пошуку роботи.
Головний спеціаліст Вільнянського бюро правової допомоги Лазарєва Лариса розповіла про пільги, які можуть мати особи з інвалідністю відповідно до Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні». Вона повідомила про роботу системи безоплатної правової допомоги, детально проінформувала щодо того, як працює бюро правової допомоги, та як отримати правову допомогу саме цій категорії осіб, членами їх сімей та нагадала про можливість адресної правової допомоги за місцем проживання особи з обмеженими можливостями.
Начальник відділу підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг Іванісова Ольга інформувала про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам, про порядок забезпечення окремих категорій громадян технічними та іншими засобами реабілітації, про порядок забезпечення осіб з інвалідністю автомобілями через органи соціального захисту населення, про порядок забезпечення даних осіб спеціальними засобами для орієнтування у просторі, спілкування та обміну
По завершенню семінару було надано відповіді на запитання присутніх.



П'ятниця, 20 Серпня 2021 08:30 | Переглядів: 167

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]