Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

23 серпня - День Державного Прапора України; 24 - серпня - День незалежності України

Шановні жителі Запорізького району!

Прийміть найщиріші вітання із національними святами нашої державності – Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!
Ці визначні дати навіки увійшли в історію нашої молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи та культурного піднесення.
Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Під рідним знаменом Український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. З ним ідуть у бій, за нього віддають життя. Сьогодні, як ніколи, державні символи наповнюються новим, майже сакральним змістом та розумінням важливості усвідомлення кожним громадянином держави, що значать вони для його особисто.
Незалежність для українців – це передусім нові можливості та торжество прав людини. Боротьба за незалежність триває й нині. Українці змушені захищати від агресії територіальну цілісність і суверенітет своєї держави. Це боротьба не лише за людей і територію, а й за право бути собою, самим вирішувати, як жити і яке майбутнє обирати.
Сильна та вільна українська держава, активне й відповідальне громадянське суспільство та потужні збройні сили – це те, що гарантує всім українцям гідне майбутнє.
День Незалежності – свято національної державності, яке символізує єдність і багатовікову перемогу правди та надії.
Тож нехай завжди гордо майорить над Батьківщиною стяг волі, єдності та могутності Українського народу, а наші серця наповнюються прагненням до створення спільного надійного майбутнього для нас та наших нащадків, гордістю за патріотів, які відстоюють кордони нашої держави.
Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, миру, спокою та злагоди, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу!

З повагою,
перший заступник голови райдержадміністрації Світлана ЧУДЕСНОВА



П'ятниця, 20 Серпня 2021 08:38 | Переглядів: 215

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]