Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Театралізоване свято "Хай сонце сяє, хай спів лунає над українською землею" у м.Вільнянську

Урочисті заходи до 30-ти річчя Незалежності України у м. Вільнянську розпочалися "Парадом вишиванок", де кожен був одягнений у національне вбрання – вишиванку. Учасники параду урочисто пройшли по вулиці Бочарова до площі Фестивальної. На чолі колони йшли прапороносці з прапорами України, в урочистій ході взяли участь учасники бойових дій в зоні АТО/ООС; працівники установ, організацій, підприємств міста; молодь.
На площі Фестивальній було організовано флеш-моб "Квітка України", де всі охочі змогли потанцювати під українську музику; ігрові локації для дітей, фотозони, виставки майстрів народного мистецтва, майстер-класи для дітей. Концертна програма підготовлена за участі колективів художньої самодіяльності, який завершився виступом заслуженого артиста естрадного мистецтва України Анатолія Сердюка та дискотекою для молоді.
До присутніх звернулася Вільнянський міський голова Наталя Мусієнко, яка привітала жителів міста, представників громади та гостей свята з 30-ю річницею Незалежності України, висловила слова вдячності вільнянцям, які своєю працею та діями сприяють розвитку громади та України в цілому.
Грамотами Вільнянської міської ради за багаторічну працю та з нагоди свята були нагороджені кращі представники установ та організацій міста.

Відділ організаційної роботи апарату райдержадміністрації



Середа, 25 Серпня 2021 10:00 | Переглядів: 211

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]