Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З КОЛЕКТИВОМ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Хвиля коронавірусу в Україні швидко набирає обертів. Вчора Запорізька область перейшла до помаранчевої зони карантину, втім, вже стоїть на межі червоної. Деякі території регіону за кількістю тяжких хворих вже перейшли «червоний» рубіж. На сьогодні найбільш критична ситуація і у м. Запоріжжі.

За словами директора департаменту охорони здоров’я ЗОДА Олексія КУЛИНИЧА медична система вже перевантажена, є дефіцит медпрацівників. Ця хвиля захворюваності значно відрізняється від тієї, яка була навесні, за швидкістю розвитку симптомів та важкістю перебігу хвороби. Тож варто бути готовими до погіршення ситуації.

«У Запоріжжі за минулу добу 154 людини госпіталізовано до лікарень із гострою формою хвороби. На ранок 6 жовтня у Запоріжжі залишилося 60 вільних ліжок для хворих на коронавірус» - звернулася до колективу Запорізької районної державної адміністрації перший заступник голови райдержадміністрації Світлана ЧУДЕСНОВА.

Для того, щоб розвантажити медичну мережу є тільки один вихід – ВАКЦИНАЦІЯ, адже за останні три місяці 98 % госпіталізованих із COVID-19 в Україні - невакциновані. Якщо ви хочете вберегти своє здоров’я - зробіть щеплення вже сьогодні – закликала колег Світлана Іванівна.

Вірус стрімко розповсюджується. Ставтеся відповідально до свого здоров’я та здоров’я людей, які поруч. При перших симптомах захворювання звертайтесь до сімейного лікаря. Бережіть себе та своїх близьких!

 

 Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Четвер, 07 Жовтня 2021 16:16 | Переглядів: 170

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]