Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Керівництво Запорізької районної державної адміністрації взяло участь у регіональній комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

26 жовтня відбулося засідання регіональної комісії з питань ТеБ та НС в якому взяли участь посадовці Запорізької райдержадміністрації: перший заступник голови райдержадміністрації – Світлана ЧУДЕСНОВА, заступник голови райдержадміністрації – Тетяна РОГАЧ, керівник апарату райдержадмінстрації – Володимир МАКУЩЕНКО та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

На засіданні були обговорені питання епідеміологічного стану на території Запорізької області, що пов’язаний з поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та про виконання заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олексій Кулинич зазначив, що в регіоні спостерігається негативна тенденція між кількістю госпіталізованих та виписаних. Тих, кого виписали з лікарень на 30-35% менше, ніж нових хворих, які поступають на лікування. Область шукає додаткові можливості для збільшення кількості ліжок для хворих на ковід. Кількість госпіталізацій, важких випадків COVID-19 зростає через те, що багато велика кількість жителів регіону невакциновані. Потреба у кисні в середньому збільшилась у 2-2,5 рази.

З урахуванням складної епідеміологічної ситуації, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області прийняла ряд додаткових обмежень та рекомендацій. Зокрема, головам райдержадміністрацій, сільським, селищним, міським головам рекомендовано вжити заходів щодо продовження канікул у закладах загальної середньої освіти до 7 листопада поточного року.

 

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Середа, 27 Жовтня 2021 15:45 | Переглядів: 191

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]