Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

З НАСТУПНОГО ТИЖНЯ НЕВАКЦИНОВАНИХ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ ВІДСТОРОНЯТЬ ВІД РОБОТИ

Під керівництвом голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха, та за участі його заступників Едуарда Брутмана, Руслана Шиханова і керівниці апарату ЗОДА Зінаїди Бойко 04 листопада відбулася нарада з головами районних державних адміністрації регіону та керівників структурних підрозділів ЗОДА.

Обговорили темпи вакцинації на територіях в Запорізькій області, і в першу чергу, рівень вакцинації держслужбовців, працівників райдержадміністрацій та працівників органів місцевого самоврядування.

Олександр Старух нагадав, що з 8 листопада згідно постанови уряду, керівники державних органів, установ та організацій зобов'язані відсторонювати від роботи невакцинованих працівників, які підлягають обов'язковій вакцинації. Голови РДА звітували про рівень вакцинації цих категорій на своїх територіях та обговорили способи  покращення ситуації.

Також представники обласної влади дали рекомендації щодо кращої організації роботи пунктів вакцинації населення, зокрема, порадили збільшити кількість реєстраторів, аби скоротити черги у пунктах щеплень.

Також голова ЗОДА наголосив на необхідності посилити перевірки у громадському транспорті та громадських місцях на предмет наявності ковід-сертифікатів та інших дозвільних документів. Олександр Старух порадив проводити такі рейди із залученням засобів масової інформації, аби доносити до громадян інформацію, що за порушення карантинних вимог на громадянина чекає штраф у 17 тисяч гривень.

Також під час зустрічі обговорили старт опалювального сезону у Запорізькій області, голова ЗОДА наголосив, що ті, хто ще не розпочав опалення житлового сектора, мають поквапитися.

Крім того, нагадали головам РДА про увагу до дотримання вимог інклюзії в громадських будівлях - Олександр Старух дав доручення в найближчий термін виправити недоліки тим, хто має зауваження у ції сфері.

 

 

Департамент культури та інформаційної політики ЗОДА



П'ятниця, 05 Листопада 2021 08:49 | Переглядів: 184

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]