Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

В Запорізькій області перевірили готовність військового підрозділу щодо виконання завдань за призначенням

14 лютого голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух разом з представниками штабу оборони області перевірили готовність одного із підрозділів військової частини Національної гвардії України  щодо виконання  завдань за призначенням.

Під час виїзної наради військові продемонстрували місце розгортання відділу управління військами. 

Військовослужбовці забезпечені усім необхідним, цей польовий штаб розгортається за добу та містить усе, що може знадобитися для служби.

Олександр Старух розповів про готовність сил територіальної оборони у Запорізькій області: 

  • В п’ятницю відбулося засідання РНБО, було розглянуто багато питань, одне з яких -  готовність зон територіальної оборони. Запорізька область - це 23-тя зона тероборони. Якщо раніше це були частини більш скороченого штату у складі сухопутних військ Збройних Сил України, то тепер це рід сил Збройних Сил України. В нашій області підрозділи укомплектовані на 75%, це досить високий рівень готовності, - зазначив Олександр Старух. 

Тероборону області представляє 110-та окрема бригада, яка складається з управління та 6 батальйонів. Наразі вже визначені місця постійної дислокації. Основна  частина кадрового  складу - це професійні військові, а решта укладатиме контракти у резерві для укомплектування до повної чисельності.  

  • Кожен на своєму місці повинен працювати над зміцненням обороноздатності. Мета територіальної оборони – забезпечити тили армії. Також підрозділи мають забезпечити спокій, правопорядок та комунікації. Це такий місток між армією та народом. Армія у нас народна, а завдання поставлено, щоб вона була загальнонародною, - наголосив Олександр Старух.

 

Департамент культури та інформаційної політики ЗОДА



Вівторок, 15 Лютого 2022 09:26 | Переглядів: 500

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]