Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Олег Буряк: "Ми за допомогою фінансових ресурсів підтримуємо ЗСУ та життєзабезпечення мирного населення"

Керівник Запорізької РДА Олег Буряк звернувся до мешканців Запорізького району та запевнив, що місто продовжує працювати та активно захищається нашими військовими.

"У Запорізькому районі ситуація стабільна. Це зумовлено кількома причинами: по-перше, вся вертикаль влади працює злагоджено. З одного боку тили займаються тим, що укріплюють територію, будують лінію оборони для того, щоб ворог кожен сантиметр Запорізького району долав з великими втратами техніки та живої сили. Далі взаємодія йде з ЗСУ та їх забезпеченням. Всі їх потреби для ведення боїв - виконуються. Тому слава ЗСУ, що в цих непростих умовах нам вдається стабілізувати роботу як тилів, так і окраїн Запорізького району. 

 

Очільник Запорізького району також звернувся до своїх мешканців з проханням по можливості сплачувати за житлово-комунальні послуги.

 

Я хотів би звернутися до наших жителів. Ви отримуєте зарплатню, тому плануйте оплату житлово-комунальних послуг. Ми всі хочемо бачити прибрані вулиці, працюючі магазини, аптеки, щоб була вода та світло, щоб місто функціонувало. А для цього потрібно, щоб в економіці завжди були гроші. Тому я дуже прошу, щоб ви сплачували за комунальні послуги. Плануйте їх наперед. Нам не можна зупиняти житлово-комунальне господарство. Ми все розуміємо, але хочемо, щоб бізнес продовжував працювати. Ми за допомогою фінансових ресурсів підтримуємо ЗСУ та життєзабезпечення мирного населення".

 

Відеозвернення можна подивитися за посиланням:https://fb.watch/c5vWC6DmLX/



Четвер, 31 Березня 2022 18:14 | Переглядів: 188

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]