Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

У ДСНС нагадують, що незнайомі предмети можуть бути вибухонебезпечні

Фахівці Аварійно-рятувального загону спецпризначення знищили 2 одиниці вибухонебезпечних предметів, які несли реальну загрозу місцевим мешканцям, оскільки знаходилися безпосередньо в житлових будинках громадян в одному з районів Запорізької області.  Також, впродовж доби піротехніки знищили 1 одиницю безпечних залишків РСЗО Ураган, яку виявили громадяни на території свого домоволодіння. У ДСНС нагадують, що не можна піднімати, а тим більше, приносити додому незнайомі та підозрілі предмети, бо вони можуть нести реальну загрозу життю людини.  Також не можна піднімати й звичайні речі - нібито загублений телефон, інрашку тощо, бо вони можуть бути заміновані. 

Крім того, за добу рятувальники ДСНС ліквідували пожежу у Школі мистецтв в с. Інженерне Пологівського району та загоряння господарчої споруди у с. Підгірне Василівського району, що спричинені обстрілами російських окупантів. 

Співробітники ДСНС надали польову кухню у Токмаку для організації гарячого харчування місцевого населення. Ініціатива здійснюється спільно з Волонтерським корпусом Токмака, які генерують пожертви від населення, та закуповують на ці кошти необхідні продукти. Також безкоштовно продукти надає місцеве підприємство «Запорізький» (м‘ясо, яйця). Небайдужі мешканці міста працюють на польовій кухні волонтерами: допомагають кухарям та організовують процес видачі їжі.



Середа, 06 Квітня 2022 12:19 | Переглядів: 323

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]