Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

«Для підтримки наших комунальних підприємств в цей важкий час, платити за послуги ЖКГ вкрай необхідно!» - Олег Буряк

Сьогодні в Україні шириться неправдива інформація про те, що на період воєнного стану було скасовано оплату за житлово-комунальні послуги. Така інформація здебільшого з’являється та шириться в інтернеті та завдає шкоди економічній стабільності нашої держави.

Дійсно, Кабінетом Міністрів України 05 березня 2022 року було прийнято постанову №206, яка передбачає деякі послаблення для громадян у сфері оплати за житлово-комунальні послуги:

- нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені), інфляційних нарахувань, річних процентів, нарахованих на заборгованість, утворену за несвоєчасне та/або неповне внесення населенням плати за житлово-комунальні послуги;

- припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг населенню у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі.

Тобто, урядом України вжито заходів, які дають змогу відтермінувати сплату за житлово-комунальні послуги. Проте, після закінчення воєнного стану дану заборгованість необхідно буде погашати.

Для підтримки роботи комунальних підприємств, які працюють в умовах війни дуже важливо оплачувати комунальні послуги, адже у цих важких умовах фахівці цих підприємств й надалі працюють та дбають про наше благополуччя , а ігнорування оплати може дестабілізувати роботу підприємств критичної інфраструктури.

Голова Запорізької районної військової адміністрації – Олег Буряк закликає жителів району за можливості не накопичувати борги та продовжувати платити за послуги ЖКГ.

В свою чергу, Олег Буряк висловлює подяку тим мешканцям, які вчасно сплачують за житлово-комунальні послуги!



П'ятниця, 15 Квітня 2022 09:12 | Переглядів: 240

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]