Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Голова Запорізької райдержадміністрації Олег Буряк вітає всіх дітей, а також їх батьків, з Міжнародним днем дітей!

Дитячий день- особливе для нас свято, так як воно символізує прагнення усього світу продовжувати захищати права та законні інтереси дітей, стояти на варті щасливого дитинства та допомагати всім дітям без виключення. Адже недарма говорять, що діти- наше майбутнє, вони продовження нас самих та всіх наших починань. 

 

Незважаючи на складний час для нашої країни, служба у справах дітей Запорізької райдержадміністрації продовжує працювати в звичному режимі, робити все можливе задля збереження життя та здоров’я дітей. 

 

Разом зі службами у справах дітей територіальних громад району ведеться постійний моніторинг та контроль щодо переміщення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які залишилися без батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, в межах України та за її кордоном, також підтримується постійний зв’язок з прийомними батьками, батьками-вихователями, опікунами та піклувальниками.

 

Особлива увага зараз приділяється внутрішньо переміщеним дітям, особливо тим, хто був вимушений переміститися до Запорізького району без своїх батьків.

 

Перш за все бажаю дітям миру та спокою,  бути щасливими та завжди усміхненими, здоровими тілом та сильними духом! 

 

Незважаючи ні на які негаразди та біди, що спіткали сьогодні нашу державу, віримо в світле майбутнє для наших дітей в єдиній, квітучій та незалежній Україні!

 

Зі святом!

 

 



Середа, 01 Червня 2022 09:47 | Переглядів: 167

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]