Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Ситуація щодо російського вторгнення станом на 02.06.2022 року (22:00) - #ЗСУ, 99 доба

Станом на 22.00 02 червня на південно-східному напрямку без змін. Підрозділи Сил оборони продовжують тримати рубежі та боронити нашу землю. Активних наступальних дій російські окупанти не проводили. Противник намагався зупинити просування наших підрозділів в районі н.п. Новодарівка та Нескучне, однак успіху не досягнув та відступив. Здійснював вогневе ураження наших позицій по всій лінії зіткнення.

Основні сили й засоби загарбники продовжують зосереджувати в районах Оріхова, Гуляйполя та Великої Новосілки Донецької області, посилюють свої підрозділи в районі Василівки. Цього дня, ворог обстрілював позиції підрозділів наших військ вздовж лінії зіткнення з усіх видів озброєння в районі населених пунктів: Ольгівське, Полтавка, Новоандріївка, Времівка, Малі Щербаки, Преображенка, Новоданилівка, Покровське, Новодарівка, Успенівка, Залізничне, Оріхів, Кам’янське, Гуляйпільське, Новопіль та Новосілка. 

Російські терористичні війська продовжують цинічно порушувати норми Міжнародного гуманітарного права. Внаслідок російських артилерійських ударів було пошкоджено близько двадцяти будинків,  два магазини, зруйновано гараж. Окупанти займаються тероризмом та торгівлею людьми. На тимчасово зайнятих  територіях злочинці викрадають чоловіків та після цього вимагають викуп від 10 до 30 тис доларів США. 

Російські халамидники на тимчасово зайнятих територіях продовжують займатися мародерством. В м. Бердянськ окупанти викрали автомобіль "BMW X6", який належить  одному з приватних підприємств. 

Військовослужбовці Сил оборони на Запорізькому напрямку продовжують ведення оборонної операції, надають відповідь ворогу та знищують його живу силу та техніку. Протягом минулої доби завдяки умілим діям та майстерності наших воїнів було знищено: 28 - особового складу, 41 - поранено; знищено 3 танки; 7 бойових броньованих машин, 1 одиницю захоплено; 7 одиниць автомобільної техніки та 2 міномети. Разом з цим, знищено ворожий склад боєприпасів та два спостережних пункти. В Бердянському порту відбулася велика кількість вибухів. Причини їх походження достовірно невідомі, ймовірно окупанти не дотримуватися заходів безпеки під час розвантаження вибухонебезпечних предметів. 

Зберігаємо спокій! 

Готуємо місто Запоріжжя та область до оборони. 

Разом переможемо!

 

 За даними сил оборони Запорізької області



П'ятниця, 03 Червня 2022 10:38 | Переглядів: 169

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]