Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

МВС проінспектує всі без винятку навчальні заклади на дотримання ними вимог організації навчання в умовах воєнного стану, - Євгеній Єнін

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін під час брифінгу. 

«Ми всі вимоги щодо дотримання організації навчального процесу будемо інспектувати по всіх без виключення навчальних закладах. Президент означив вимогу, що лише там буде відбуватися навчання. А органи системи МВС, Нацполіція, представники ДСНС, відвідають всі без виключення навчальні заклади. Ми розглядаємо це як складову навчання наших діток з точки зору знання ними базових вимог безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану», - сказав Євгеній Єнін.

Він також додав, що будуть впровадженні нові  навчальні дисципліни.

«Ми плануємо говорити і про розмінування, ми плануємо створення відповідних мобільних додатків, де кожен школяр зможе знайти інформацію, як поводити себе в тих чи інших надзвичайних ситуаціях. Наш обов’язок, як представників влади, зробити все можливе попри вкрай лімітовані можливості фінансові характеру, зробити навчання наших дітей безпечними», - сказав перший заступник очільника МВС.

Нагадаємо, МВС розпочинає проєкт «Безпечне освітнє середовище в умовах війни». Євгеній Єнін повідомив, що у рамках проєкту спільно з Міністерством освіти та науки заплановано проведення низки профілактичних заходів. Зокрема, до початку навчального року навчальні заклади перевірять на наявність бомбосховищ.

 

За матеріалами Департаменту комунікації МВС України

 



Четвер, 21 Липня 2022 14:33 | Переглядів: 152

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]