Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

НАЧАЛЬНИК ЗАПОРІЗЬКОЇ ОВА ЮРІЙ МАЛАШКО ПОБУВАВ НА МІСЦІ ВОРОЖИХ ВЛУЧЕНЬ В ГРОМАДІ ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ

Сьогодні вранці окупанти нанесли серію ударів по передмістю обласного центру з застосуванням реактивних систем залпового вогню. Юрій Малашко ознайомився з перебігом ліквідації наслідків ворожої атаки, а також поспілкувався з головою громади та місцевими мешканцями.

Внаслідок обстрілу постраждав дитячий садочок. Вибуховою хвилею вибито вікна й пошкоджено дах. До речі, навчальний заклад потрапив під реконструкцію, яка проходила в рамках програми Президента України “Велике будівництво”.

Окрім цього, через ворожу атаку руйнувань зазнали й приватні будинки. Декілька житлових ділянок постраждали частково, одна з них - майже вщент згоріла. Зараз на місці влучень працює служба ДСНС та представники поліції, які фіксують наслідки терористичного злочину.

Своєю чергою, начальник ЗОВА Юрій Малашко наголосив, що вся необхідна допомога для швидкого відновлення будинків та дитячого садочка буде надана оперативно.

Буде проведено засідання регіональної Комісії ТЕБ та НС, на якій з матеріального резерву виділять будівельні матеріали для швидкого відновлення покрівлі та вікон. Також до допомоги залучатимемо міжнародні організації. Усе зруйноване - відбудуємо. Головне, що обійшлося без втрат, - зазначив Юрій Малашко.

Департамент культури та інформаційної політики



П'ятниця, 31 Березня 2023 12:32 | Переглядів: 307

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]