Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Заклад освіти Запорізького району отримав ноутбуки

Платформа «СпівДія» створена волонтерами разом із Координаційним штабом з гуманітарних і соціальних питань для об’єднання ініціатив і зусиль із моніторингу потреб та оперативної допомоги тим, хто цього потребує найбільше: населенню та добровольцям, установам, організаціям, що приймають вимушено переміщених осіб, облаштовують укриття тощо.
Платформа координується за підтримки Офісу Президента України спільно з Міністерством охорони здоров'я України, Міністерством розвитку громад та територій України та Міністерством молоді та спорту України.
Наприкінці грудня 2022 року «СпівДія» спільно з USAID Україна, «Мріємо та діємо», у співпраці з Міністерством молоді та спорту України оголосили про старт проєкту «Співдія Ноут», під час якого українці мали можливість отримати 5000 сучасних ноутбуків із ліцензійним програмним забезпеченням. Умови проєкту передбачали, що отримати ноутбуки зможе не кожен бажаючий, а ті особи чи організації, які відповідають критеріям проєкту та будуть обрані його переможцями. Пріоритет надавався заявникам, які потребують ноутбуки для забезпечення доступу до навчання.
Участь у проєкті взяв і Тернівський ліцей Петро-Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області на чолі з директором закладу Соболь Іриною Анатоліївною. Директор закладу надала обґрунтовану мотивацію потреби, в результаті чого організатори проєкту «Співдія Ноут» серед багатьох інших проєктів обрали і Тернівський ліцей.
04 квітня 2023 року Тернівський ліцей Петро-Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області отримав 27 сучасних ноутбуків з новітнім програмним забезпеченням.
Завдяки об’єднаним зусиллям держави, волонтерів та небайдужих освітян, учні Тернівського ліцею Петро-Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області мають можливість отримати більш якісну та доступну освіту в цей складний для нашої країни час.

Відділ освіти, охорони здоров’я, культури і спорту Запорізької райдержадміністрації

 



Середа, 05 Квітня 2023 12:16 | Переглядів: 234

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]