Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЮРІЯ МАЛАШКА ЩОДО СИТУАЦІЇ НА ЗАЕС

Шановні мешканці Запорізької області!

Сьогодні найбільша в Європі атомна електростанція знову в центрі уваги. Розвідка доповіла Президенту України про те, що росія розглядає сценарій чергового терористичного акту - цього разу на ЗАЕС. Ядерний шантаж держави-окупанта продовжується вже другий рік: російські військові зберігають на атомній станції важке озброєння та особовий склад, обстрілами періодично пошкоджують високовольтні лінії, які дають електроенергію для потреб станції.

Попри окупацію наразі ситуація на ЗАЕС стабільна:- радіаційний фон у нормі, - рівень води у ставку-охолоджувачі - у нормі,- українські фахівці - на місці.

Так, спеціалісти ядерного об'єкту вже другий рік фактично утримуються як заручники, але вони продовжують берегти мирний атом і працювати в надскладних умовах. Оперативний персонал контролює стан енергоблоків та забезпечує їх експлуатацію згідно вимог. Спеціалісти працюють відповідно до розроблених інструкцій, які гарантують безпеку станції.

Ми знаємо з ким маємо справу, а тому готові до будь-якого розвитку подій. Обласною владою спільно з усіма профільними службами розроблено відповідні плани дій та вже неодноразово проводилися спеціальні навчання на випадок реальної ядерної загрози. Тому закликаю зберігати спокій та довіряти тільки інформації на українських офіційних ресурсах.

Через неправомірні та небезпечні дії окупантів увесь світ може опинитися під загрозою. Очікуємо реальних дій від міжнародних організацій та протидіємо ворогу!

Працюємо над скорішим поверненням додому міста Енергодар та деокупацією всієї області.

Бережіть себе та своїх рідних!

 



П'ятниця, 23 Червня 2023 07:30 | Переглядів: 236

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]