Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

НА ТЕРИТОРІЇ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ РОЗПОЧАВ РОБОТУ ЩЕ ОДИН ЗАКЛАД СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ

Спільними зусиллями обласної військової адміністрації та Широківської громади завершено реконструкцію амбулаторії-довгобуду, яка тривала майже п’ять років. Для забезпечення швидкої та якісної роботи очільник ЗОВА Юрій Малашко передав працівникам закладу ноутбуки та принтери.

Як зазначила директорка, послугами зможуть скористатися близько 5-6 тисяч осіб: для них працюють як лікарі-терапевти, так і вузькі спеціалісти. На базі закладу також функціонуватиме центр реабілітації, лабораторія для діагностики хвороб тощо. По всій мережі закладів сімейної медицини громади укладено понад 18 тисяч декларацій.

Так, відновлена амбулаторія сімейної медицини зможе прийняти понад дві тисячі осіб. Зараз працюємо над збільшенням кадрового резерву. Послугами зможуть користуватися й ВПО - наразі на території громади офіційно зареєстровано близько семи тисяч вимушених переселенців. Це вже третя лікувальна установа, відкрита на території громади за цей рік, - розповів голова ТГ Денис Коротенко.

Крім лікувальної установи, в приміщенні розгорнуто ЦНАП. Як зазначив Юрій Малашко, розташування двох важливих об’єктів поруч зробить сервіс зручним та доступним. Очільник ЗОВА привітав фахівців з Днем адміністратора центру надання адміністративних послуг та зазначив, що наразі робота направлена на підвищення якості сервісу та створення в центрах безбар’єрного середовища.

ЦНАП обладнано завдяки співпраці з нашими міжнародними партнерами USAID. Вони не лише допоможуть покращити процес роботи в громадах, де наразі розміщується велика кількість ВПО, але й стануть у пригоді після деокупації та сприятимуть відновленню звільнених територій Запорізької області, - наголосив очільник ЗОВА.

Крім цього, проведено благоустрій прилеглої території. Так, за ініціативи місцевих жителів створено футбольне поле. Дітям, які долучилися до спортивного гуртка, Юрій Малашко вручив спорядження, що допоможе малечі ще краще поринути у процес гри.



Четвер, 07 Вересня 2023 07:52 | Переглядів: 85

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]